måndag 19 oktober 2009

31+4 (Godmorgon, godmorgon)

Eller god förmiddag kanske man ska skriva. Här har jag inte hunnit med särskilt mycket. Ätit frukost och pratat med barnmorskan. Hon var väldigt upprörd över att jag inte fått receptet på Furadantinet redan i fredags...

På fredag är det ultraljud. Det är både spännande och nervöst. Det är ju underbart att få se Fladdor, men samtidigt ska de kolla så att allt ser bra ut och att bebisen växer som den ska. De beräknar samtidigt en ungefärlig vikt vid förlossningen. Huva. Tänk om det är en jättebebis.

Fladdor ligger med huvudet neråt titt som tätt. Igår kväll skruvade han/hon ner huvudet så långt att det skar som knivar i bäckenets vävnader... Det är så fräckt att ALLT man har läst om kan man följa i sin egen mage. I vecka si och så händer detta; också känner man efter och det STÄMMER!

Jag och A låg länge och kände med händerna på magen igår, hur Fladdor hickade. Det var väldigt tydligt igår. Han/hon tryckte ut ryggen och rumpan över naveln och så ryckte den rytmiskt. Väldigt mysigt.

Tänk när bebisen är här och ligger och hickar. Då kommer jag alltid att minnas (hoppas jag) känslan av att ha en hickande bebis i magen :-)

2 kommentarer:

 1. Häftigt och mysigt med en hickande bebis i magen!! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. hihi nu på slutet hoppar hela magen när bebisen hickar, skitgulligt!

  ska ni göra ett tillväxtul? är det gratis hos er?

  kram!

  SvaraRadera

Du har ordet <3