onsdag 15 september 2010

Willvin Walkers


Idag börjar Willvin Walkers och håller på i en månad. Vi går med stegräknare och rapporterar in antal steg varje dag till Wloggen (Petras blogg, grundare av Willvin). En motivationshöjare är att det finns ett pris, så häng på du med!

Det underbart speciella med denna "tävling" (tävlar gör man ju egentligen bara mot sig själv) är att det är inte den som går flest steg som vinner... Tack och lov för det, säger jag för jag kommer då inte upp i 10 000 steg om dagen med min foglossning.

Jag tar det ändå väldigt seriöst, mest för att det är så viktigt att hålla igång under graviditeten, men också för att jag är en fjant som älska att föra statistik över allt.

Så. Jag har ett excel-dokument över mina steg. Så klart. Med färger och allt. Grönt är godkänt, gult hade kunnat vara bättre och rött är dåligt.

Här ser ni förra veckans resultat. För mig är allt över 7000 steg en stjärna i kanten. Japp, så är det. För mig. Just nu.

1 kommentar:

  1. Oj shit vad seriöst!! Haha.. undra om jag oxå ska fixa ett sånt ;-) Ja, se där låg jag ju.. sorry!! Får skylla på alla promenader idag, haha.. helt färdig! :-o

    SvaraRadera

Du har ordet <3