söndag 26 september 2010

Snörvel

Här hemma är det snorigt. Och lite gnälligt. Men inte från dotter, utan från mig. Jag sover verkligen illa om nätterna. Foglossning och en vild bebis ger mig ingen ro.

Foglossningen hade jag velat slippa, men bebisens sparkar är så mysiga, ÄVEN om de håller mig vakna långt in på sennatten. Igår firade vi min morfars födelsedag med mat på ett mysigt Gästgifveri. Bella var så duktig och charmig. Jag blir så stolt över min dotter som är så lugn och fin trots att det är stök och bök. Nu var det dock dagtid, kvällarna brukar funka mindre bra.

Det tog lååång tid för vår pingla att somna igår kväll, men efter en dos nässpray gick det mycket bättre. Då passade de trötta föräldrarna på att se en film.

Ett oanständigt förslag. Enligt imdb har filmen fått 5,3 poäng av 10 möjliga, men jag tyckte den var riktigt bra! En äkta 90-talsfilm med Demi Moore, Woody Harrelson och Robert Redford! Gillar ni dramatik och romantik - se den!

Från Lovefilm: En miljon dollar. En natt. Inga frågor. Demi Moore och Woody Harrelson spelar Diana och David Murphy, ett par med ekonomiska svårigheter som satsar på att åka till Las Vegas i hopp om att turen ska hamna på deras sida. Plötsligt blir oddsen ännu bättre när miljardären John Gage (Robert Redford) höjer insatsen - total ekonomisk frihet. Priset? En passionerad natt med Diana. Belöningen? Otroliga en miljon dollar.

1 kommentar:

Du har ordet <3