lördag 25 september 2010

Godmorgon med Bellabus


Bellebus

Här har vi haft en god morgon sedan någon timme tillbaka. Bellebusen ville inte alls somna om i morse efter vällingen, så jag tog in henne till mig och busade i sängen lite.

Det är en morgonpigg tjej vi har, men å andra sidan blir hon ganska fort trött igen så vid halv tio burkar hon sova middag. Då finns det en chans för mig att sova igen lite tid.

Jag har en fasansfull foglossning nu. De där stegen jag tog igår, 9000, gjorde nog sitt. Det är helt okej under dagarna - fullt upp med Bella och ingen tid att känna efter - men på natten är det fruktansvärt. Vet inte alls vad jag ska göra. Jag kör kudde mellan benen och när jag vänder mig, måste jag trycka så hårt jag kan mot blygdbenet för att det inte ska isa när fogen dras isär.

Någon tipsade om sidenpyjamas eller draglakan. Får kanske investera i något sådant.

Ge mig gärna fler tips, för jag måste få sova!

4 kommentarer:

 1. Hur sjutton ska sidenpyjamas hjälpa? Alltså nätterna är ju bara allra värst. INGET hjälper typ, alla ställningar gör ont. SÅ drygt!!!

  SV: Du kan fotas så som jag också, du ska bara veeeeta hur mycket man kan fina till i photoshop! :) Han plockar bort trosor, drar in kärlekshandtag, tar bort finnar, leverfläckar och andra "missbildningar" på kroppen om man vill det. :) Det var lite bilder jag bad honom ta bort, då jag faktiskt visar mina bröst - för de är långt ifrån vackra när jag ligger på rygg nu. Han kunde fixa brösten i photoshop om jag ville sa han, men jag ville inte. Bad honom ta bort dom och det gjorde han direkt. :)

  SvaraRadera
 2. Har du testat foglossningsbälte eller sjukgymnastik? Jag fick tens inkopplat, var underbart bra!! Kram

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Vilken grym blogg du har. Du får gärna vara med i min bloggtävling som du hittar på: http://prisa.se/2010/09/21/vinn-valfri-upplevelse-ifran-upplevelse-com/

  Du kan vinna en valfri upplevelse ifrån Upplevelse.com

  Hoppas på din medverkan :)

  <3

  SvaraRadera
 4. Kolla på vårdcentralen om du inte kan få hjälpmedel där. I Skåne finns möjligheten och jag har fått låna ett glidlakan. Helt underbart! Om man dessutom har två, kan man lägga det ena uppochner så glider man betydligt lättare! :)

  SvaraRadera

Du har ordet <3