söndag 12 september 2010

Revbensspark redan?

Bebisen i magen sparkar högt upp i magen. Det är inte långt kvar tills han/hon träffar revbenen. Minns inte att jag kände det så här tidigt med Bella i magen, men kanske livmodern står högre denna gång?

Jag älskar att känna bebissparkar, men det är så mycket (älskade lilla dotter) som upptar min tid om dagarna att jag aldrig riktigt har tid att känna efter och mysa med magen.

Idag har vi gjort mycket, men inte fått mycket gjort. Vi köpte byxor till mannen och Bella har fått sina första skor! Eller nä, riktigt sant var det inte. De första riktiga skorna fick hon faktiskt av farmor när hon bara var en liten böna.

Jag jobbade på neo och in rusar blivande farmor och faster på "mitt" rum (tur att farmor jobbar på neo själv) och överräcker två par skor. Ett par höstskor i stl 19 och ett par sandaler i stl 21.

När vi nu provar skorna i stl 19 så får vi inte alls på dem på Bellas fötter. Vi trycker och pressar, men det är precis som om hälen inte får plats. Här har jag gått och väntat och tänkt att hon ska växa in i dem och när jag väl provar dem så har hon växt ur dem!

Jag och farmor mätte Bellas fötter häromveckan och kom fram till att hon nog skulle ha stl 20, men vi vågade inte chansa utan åkte in och fick prova ut ett par skor till henne idag istället.

Konstigt nog blev det stl 19 ändå. De satt perfekt. Nu återstår bara invigningen av dem och det blir i morgon när vi ska till Öppna Förskolan för första gången!

1 kommentar:

  1. hehe va roligt, Ja har oxå börjat känna sparkar nära revbenen. =)

    SvaraRadera

Du har ordet <3