tisdag 31 augusti 2010

Vilken dag!

Vädret har ju varit helt fantastiskt! Fast som jag minns det så brukar september månad alltid vara ganska outstanding :-)

Mannen är iväg ikväll och jag har precis nattat Bellebusen. Ska surfa runt lite innan jag själv tar ett hett bad för att kanske kunna lindra min ischias.

Mitt högra ben blir som förlamat emellanåt. Jag kan inte stödja på det och det smärtar som om någon sätter en kniv in i skinkan/ryggslutet. Stretchar och tycker det hjälper en del, men det som hjälper bäst är nog värme (av de saker jag provat). I graviditeten med Bella hade jag också ischias i några veckor, men det gick över när vi närmade oss 30 veckor, så jag tröstar mig med den tanken (och kanske lite Ben & Jerrys).

Mannen åker inte till Kina alls! Förstår ni? Han kommer inte vara borta i en månad! Han kommer inte missa Bellas framsteg! Han kommer vara här hos oss, hela tiden!!!

4 kommentarer:

 1. Så härligt att du får ha mannen din hemma hos er :) Jag vet allt om det att ha mannen borta till tider ... men vi klagar inte det är härligt att längta också!

  God fortsättning i graviditeten tittar inom här allt som oftast. Så söt er lilla Bella oxå ...

  SvaraRadera
 2. Åh, va glad jag blev nu. Va skönt för er. Och speciellt för dig. Kan inte vara lätt att vara gravid och samtidigt ta hand om en aktiv unge hihi

  SvaraRadera
 3. åh vad skönt att han stannar hemma!!

  Då har vi nog samma sak... Jag har jätte ont i min högra rygg/skinka... Strålar och gör skit ont. Känns som att någon bara hugger till. Kan inte stödja och inte bära Elliot :( Fy tusan!

  SvaraRadera
 4. ÅH! Snäckan! :D
  Vad skönt för er! (För oss alla, faktiskt.)

  SvaraRadera

Du har ordet <3