tisdag 17 augusti 2010

Underbara dag!


Vilken lycka! Snart går hon kanske själv!

Dagen blev underbart skön! Bellas farmor var på besök över en lättare lunch. Bella lekte av sig och sov länge under eftermiddagen, helt slut efter all lek och gos.

Eftermiddagen tillbringades på mig, i min famn, pussandes, bitandes. De där tänderna. Stackars liten, men det var först ikväll jag märkte att hon tyckte det började bli jobbigt.

Bella har en liten kanin i plast (badleksak) som hon använder mycket flitigt just nu. Hon gnager på den så att det gnisslar. Allt för att få ut de dumma framtänderna i överkäken. Som det ser ut nu hoppas jag att de har brutit igenom tills i morgon. Det lyser riktigt vitt genom tandköttet.
Lära-gå-vagnen var poppis idag. Tidigare har hon bara gått när vi har hållt henne runt midjan, men idag släppte rädslan för att den skulle rulla från henne!
Ser ni hur det lyser i överkäken?

4 kommentarer:

 1. Nu händer det nog snart... tyckte det såg ut som hon stod o måttade för egna steg på en bild för några dagar sedan o nu är det full fart på gåvagnen - stiligt!

  Kramar från farfar

  + ajajaj vad de där tänderna måste kännas...

  SvaraRadera
 2. Jenny och Gabriel18 augusti 2010 08:10

  Åh, lilla Bella! Vad söt och duktig hon är!

  Stora kramar från Jenny och Gabriel

  SvaraRadera
 3. Gofis =) Ser att hon har samma haremsbyxor som Wilda. Sååå söta

  SvaraRadera
 4. hihi, så sööt hon är med tänderna! Elliot har ju bara fått 2 hittills... ser ut som en liten pirat ;)

  Och ja, jag tror det var många som "lurades" av min rubrik och trodde jag var gravid igen, hihi... Tror nog att vi väntar ett tag innan det är dags för nästa, samtidigt som en del av mig inte vill något hellre än bli gravid igen ;)

  SvaraRadera

Du har ordet <3