söndag 8 augusti 2010

Fullt upp...

Jag har fullt upp med att bara leva. Jag njuter av bebisen i magen och storasyster som inte anar vad som komma skall. Jag njuter av hennes framsteg och bus.

I morgon ska jag till mvc. Barnmorskan ska känna lite på magen eftersom jag fick så ont förra veckan. Jag har inte haft ont alls sedan dess så jag hoppas verkligen få slippa det. Jag hoppas också att jag kan få till ett samtal om förlossningen reda nu. Jag vill vara väl förberedd denna gång. Känner mig så rädd för att det ska bli snitt. Vill absolut inte ha snitt, samtidigt som jag är rädd för att något ska hända bebisen och att det blir urakut snitt - igen - bli sövd och missa hela förlossningen igen.

Låter helt förvirrad.

Jag önskar "bara" en lugn och fin förlossning, vaginalt, där både jag och bebisen mår bra.

4 kommentarer:

 1. Ja det är verkligen jätteroligt att få några fina bilder på oss två och magen, vi såg fram emot lite porträtt bilder på oss två och att "magen" kom med var ju bara en bonus just nu då pappa kom upp ;)

  Det är verkligen ett minne för livet!

  SvaraRadera
 2. sv: Ja jag tycker, med facit i hand, att det var alldeles för tidigt (för Hampus) att börja potträna så tidigt. Har även läst att det egentligen inte är något idé att ens börja innan 1½ eftersom dom ändå inte kan kontrollera blåsan så tidigt hur mycket dom än sitter på pottan, om det stämmer vet jag ej, men det låter ju inte helt galet. För Hampus blev det nog någon slags 'prestationsspärr' så han vägrade totalt tillslut istället...
  Nu med nummer två (och senare nr tre) kommer vi nog inte börja föran 1½ kanske närmare 2 år istället... Visst kan pottan stå framme så dom får prova om dom vill, men själva träningen väntar vi längre med denna gången så hon får en chans att bli mogen för det...

  Fin blogg du har och grattis till bebis i magen!:)

  Kram Sarah

  SvaraRadera
 3. Det var ju för väl att hon lyssnade denna gång. Skönt va?

  SvaraRadera

Du har ordet <3