fredag 2 juli 2010

Världens goaste unge!

Så här glad var Bella när vi vaknade i morse! Vi åkte ut med grannarna, som har en tiomånaders bebis, slog upp tältet vid en gård intill en vandringsled. Vatten pumpade vi själv från brunnen på gården och maten grillade vi över öppen eld.

Barnen skötte sig exemplariskt! Båda två verkade gilla upplevelsen lika mycket som sina föräldrar och med tanke på hur det gick är detta inte sista gången vi drar ut i skogen med Bella!

Första dagen stannade vi till vid ett naturreservat för att vandra. Där drack vi kaffe vid sjön och barnen åt frukt. Utsikten var magisk! När vi vandrade uppför höjden somnade Bella i sin bärsele och sov hela vägen fram till stället vi skulle slå upp tältet på.

Våra grannar är underbara och kvällen var så trevlig med mycket mat och prat och utbyte av erfarenheter. Bella sov i tältet i egen sovsäck. Vi isolerade från kylan underifrån med ett fårskinn och med en mössa på huvudet höll hon sig varm och go hela natten.

Jag däremot frös så att jag skakade. Jag önskar att jag hade en sovsäck gjord för övernattning i snöbivack eller något :-)

Det här dygnet har varit så oerhört spännande och fantastiskt! Jag hoppas det kommer många sådana med min familj i framtiden!

7 kommentarer:

 1. Ser ju jätte mysigt ut!!!
  Vi följer gärna med någon gång om ni ska iväg fler gånger...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken liten soldat! Precis som mamma och pappa <3

  SvaraRadera
 3. Så härligt :) Man kan göra det mesta trots att man har små ...

  SvaraRadera
 4. Hihi, så fort jag själv får besked vilka som är de lyckliga vinnarna så avslöjar jag det såklart! :-) kram

  SvaraRadera
 5. Goungen! Så söt och glad :-D

  En fråga om din design, vet du hur man gör liksom mellanrum mellan inläggen som du har? Hur det blir rutor runt inläggen?

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Åh vad mysigt! Vi har också funderat på att åka ut och tälta med Jeff då vi älskar att vara ute i naturen och tälta, fiska, vandra osv. Men än så länge kanske han är lite för liten men snart så :) Nu vet jag ju att det kan funka, även fast alla barn är olika.

  SvaraRadera

Du har ordet <3