torsdag 20 maj 2010

Svansen borta

Lade precis märke till att svansen försvunnit på den lilla bebisräknaren till höger. Snart har jag gått en fjärdedel av min graviditet (hoppas jag).

Det kan ju vara mer och det kan vara mindre och jag längtar till den 15 juni då vi ska få veta hur långt gången jag är. Ska bli spännande också att få se vem det är som har bosatt sig därinne. Vi tog inte reda på vad bebisen hade för kön, när Bella låg i magen och det var så charmigt att inte veta. Det var så fantastiskt att få veta efter ett dramatiskt slut på förlossningen. En liten flicka...

Vi tänker alltså inte ta reda på vad det är för något som ligger därinne nu heller ;-)

4 kommentarer:

 1. Hoppas du & lilla familjen mår bra nu igen! Var så kul att ses. Vi kommer ned i slutet på nästa vecka för 3 mån vaccin, vore skoj att ses då!! :) Stor kram till er båda (eller till er alla tre =) )

  SvaraRadera
 2. Åh vad spännande! Jag funderar starkt på att INTE ta reda på könet nästa gång. Min sambo och jag var sååå nyfikna när jag väntade Elliot, kunde inte hålla oss från att ta reda på det... Men nu kan jag på nåt sätt verkligen förstå charmen med att låta det hela bli en överraskning ;)

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag tänkte tipsa dig om mina fyra fina tävlingar..
  Solskyddskläder för Sunmate, Personliga kläder från Simply Colors, Namnnappar från Namnnappen och en hemlig gåva från KidMix.

  Kanske är något för dig? Kika isåfall in hos mig;
  http://lindet.blogg.se

  Ha en fin dag!

  Kram Lindet

  (om du inte är intresserad så ber jag om ursäkt för att jag störde..)

  SvaraRadera
 4. Vad spännande!
  Förstår inte hur ni kan hålla er 9 månader utan att få reda på vad det är...
  Ja e förnyfiken för att vänta!
  Kram på er

  SvaraRadera

Du har ordet <3