fredag 29 januari 2010

Läkarbesök


Inget nytt sades på läkarbesöket i morse, men det var skönt att få bekräftelse på att vi gör allt rätt för att underlätta för Bella. Läkaren sa åt oss att försöka få Bella lugn (piece of cake) med alla medel när hon skriker eftersom hon då sväljer ännu mer luft som då förvärrar tillståndet.

Efter läkarbesöket gick jag och Bella och fikade och handlade en stooor flaska Minifom.

Jag har fått så mycket gjort idag att jag funderar på att börja gå upp halv sju alltid (eller åtminstone en dag i veckan, kanske).


Toodles

4 kommentarer:

 1. Klart ni gör rätt..!!! Även om det inte känns så då det är jobbigt.!! Hon är ju bara såå fin eran Bella ;-) Tänkte höra med dig om du kanske ville gästblogga hos mig - tycker det är viktigt att fler få ta del av er situation!!?? Hör av dig om du har lust!! kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att det inte är något galet utan att nu får vi hoppas att det bara blir bättre! Visst hinner man mycket när man e uppe med tuppen? ;) men nackdelen e när kvällen närmar sig och man e såååå trött. Tyvärr så får man inte vila då heller utan då börjar nattskiftet ;)
  Kram till er
  /Sofie

  SvaraRadera
 3. Sån fin bild på er.

  Håller tummarna och tänker på er.

  Stora och många kramar från farfar Håkan

  SvaraRadera
 4. Nu är vinnaren av en Elodie Details-snuttefilt presenterad i bloggen, kika in och se om det blev du?! Passa även på att delta i övriga tävlingar, har bland annat en nystartad där man kan vinna presentkort på 300 kr hos Ekokul! Ha en fortsatt mysig fredag! Kram Carolina

  SvaraRadera

Du har ordet <3