lördag 17 oktober 2009

31+2 (Vilket underbart väder!)

Solen strålar utanför fönstret och A är och hämtar frukostbullar. Jag älskar verkligen frukost. Det är det bästa målet på hela dagen. Kaffe, juice, bröd med goda pålägg och/eller filmjölk/mjölk med flingor/müsli.

Tänk er hotellfrukost. Där går jag loss. När jag och A var i Egypten för några år sedan, bodde vi på Hilton Waterfalls och de hade VÄRLDENS största frukostbuffé. Den var helt otrolig. Vi spenderade nog två timmar varje morgon med att bara äta frukost.

Jag hälsade på mamma igår, hon var så gullig och hämtade mig för att jag skulle slippa sitta på tåg/buss. Vi gick en mini-runda på stan och fikade sedan hemma och väntade på att syrran skulle komma hem. Hon hade skurit av sig sin knoge i en chark-skärarmaskin. Usch. Såg förskräckligt ut, men jag skulle ju så klart genast på att pilla, tvätta och lägga om. ÄLSKAR såromläggningar. Helst guggiga, stora som man måste rensa mekaniskt!

Andreas anslöt sig till oss efter jobbet för att äta middag. Srn körde vi hem. Båda var helt slut och jag hade så ont i ryggen att jag inte visste vilken sida jag skulle sitta/ligga på...

Ah, det blev en underbart skön kväll iaf! Idag ska vi bara mysa!

1 kommentar:

  1. Kikar förbi o tipsar dig som redan tävlar hos mig (jätteskoj) att jag nu dratt i gång ännu en kulig en:

    http://uj76.blogspot.com/2009/10/tant-lottar-ut-tuffa-rockefella-ting.html

    Kika gärna in o delta i den med =)

    Kram

    SvaraRadera

Du har ordet <3