söndag 3 oktober 2010

Så var denna dagen till ända!

Oj oj oj, vilken dag! Det började med att vi fick gå upp klockan 05 för att roa en morgonpigg liten tjej. Hela förmiddagen försökte vi lägga henne för vila, men det gick inte! Hon blåvägrade och skrek nästan lungorna ur sig...

Knappt någon lunch fick vi i henne, så vi åkte till kusinens namngivningskalas på tom mage och utan sömn.

Väl där gick allt bra. Inget verkade bekymra henne och man märkte knappt av att hon var trött. Vi var hemma 16 igen. Då hade Bella sovit 20 minuter i bilen. Alltså, 20 minuters sömn från kl 05 på en hel dag!

På festen åt Bella en bulle med smör och drack lite vatten. Något mer ville hon inte ha, så när vi kom hem försökte vi locka med lite spaghetti och köttfärssås, men också det ratade hon.

Under kvällen har vi träffat grannarna för att planera vår minisemester och under den tiden åt hon ett rån och drack vatten. Sa inte ett knyst. Vid halv sju visade hon tydligt att hon var trött och ville hem.

Alltså, hela dagen gick och hon har knappt sovit och knappt ätit och vi har bara varit förundrade över hur hon har orkat hålla humöret uppe.

Mannen har nu lagt henne och ja, trots att hon var dyngtrött så orkade hon protestera en del, men nu verkar det som att hon somnat (vågar knappt skriva det...).

2 kommentarer:

  1. säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )

    http://smyckestokig.blogg.se/

    SvaraRadera
  2. Oj då, är det tänderna som spökar kanske? Eller har hon ont i halsen? Hoppas de blir bättre i alla fall. =)

    SvaraRadera

Du har ordet <3