måndag 11 oktober 2010

Hobby

Jag älskar att pilla med foton och jag arbetar alltid i PS CS 4. Nu har jag hittat ett lite lekfullare program som man kan göra mycket i, framförallt roliga effekter och ramar.

Photoscape är jätteroligt när man bara vill fördriva tiden. Ett par bilder tagna i morse har jag lekt med nu under tiden Bella sover middag.

Programmet är gratis och finns att hämta här!

När jag ändå har er på tråden - varför får jag sådana här babyhår (nedersta bilden) så fort jag är gravid? Kan jag förebygga det? Just nu sticker det ut små hårstrån överallt och det ser mest ut som att jag inte orkat bry mig att göra något, men det kvittar vad jag gör! Stort problem, va?

3 kommentarer:

 1. Jag fick babyhår på magen när jag var gravid med Mait och de bbörjar komma tillbaka :-s

  Jag mår bättre nu, fem av sju dar har jag varit utan illamåendet, men när jag väl mår illa, ojoj..
  Hoppas slippa be om piller mot illamåendet om det fortsätter så här, tröttheten dock...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är väl för att man tappar en del hår och det växer ut på nytt och därför blir det en massa kortishår överallt... Irriterande!

  Fin du är! Och fin mage!

  SvaraRadera
 3. Vilken otroligt fin mage du har=) En fråga om foglossningsbältet, ja har oxå ett sånt & vill gärna använda de när ja promenerar eller går mkt hemma. Men ja tycker de bara gör ondare av de. Känns som de trycker ihop hela höferna så höftbenen lägger sej omlott & skaver typ. Asså de är jättesvårt att förklara. De känns som det skaver helt enkelt. Ja har försökt att reglera de hårdare & spänt upp det när ja tycker de sitter för hårt. Ja tycker de åker upp vid magen & trycker på den. Ja ser på dina bilder att ja har de sitter lika som dej. HUr upplever du bältet? Hur får man de till att bli bekvämt?

  SvaraRadera

Du har ordet <3