måndag 30 augusti 2010

Stackars liten


Eftermiddagen igår var full av kaos. Vår lilla tjej var hysterisk emellanåt. Hon försökte leka och vara glad, men hela tiden var det något som störde henne. Hon vägrade sova middag! Det gick inte. Vi försökte lägga henne flera gånger under dagen, men icke!

Efter en långpromenad i vagnen hade hon sovit 20 min, men sen tog det stopp.

Timmen som följde var hon hur glad och lugn som helst, men sedan stegrades hennes missnöjdhet. Vi stod helt maktlösa och gjorde verkligen allt för att hon inte skulle vara ledsen. Vi badade, sjöng och läste en bok. Klockan sju lade vi henne i sängen. Hon somnade. Helt utan protester.

Under natten har ännu en tand ploppat upp och jag ser ju att nästan alla tänder i överkäken är på gång. Kanske inte så konstigt. Jag hade ju alla mina tänder nästan, när jag bara var fyra månader.

Nu har hon alltså två tänder i överkäken - höger fram och den som sitter till höger om den (alltså inte den andra framtanden...).

Denna dag går i samma anda som gårdagen, så vi försöker bara göra allt så behagligt som möjligt. Nu sover hon middag och jag hoppas hon kan sova en bra stund för att samla krafter. Har hört henne pipa ett antal gånger inatt, så hon har säkert inte sovit helt gott.

2 kommentarer:

Du har ordet <3