söndag 15 augusti 2010

Sammandragningar

Det sägs att man får sammandragningar tidigare med andra barnet och det kan jag nog skriva under på. Har under dagen haft massor av sammandragningar. Inga smärtsamma, men de känns. Tycker det är så obehagligt när det drar och spänner hela vägen ut i ryggen.

Det känns ju som om man har en stor stenhård boll i magen. De går dock över så fort jag sätter mig ner och tar det lugnt.

Mannen åker till Kina snart. Vi vet fortfarande inte exakt vilken dag - kanske om en vecka, kanske om två. Grrr, för att vi ännu inte fått något datum.

Min födelsedag ska firas någon dag. Och bröllopsdagen. Vår första bröllopsdag. Den ska firas på varsin sida av jordklotet.

2 kommentarer:

 1. o Andis födelsedag kanske.. Men det blir nog bra ändå. Jag kan passa så ni får en dag för er själva om ni vill!
  När du har sammandragningar skall du träna andning! Det är ett perfekt sätt att vara väl förberedd på förlossningen. Sänk axlarna och slappna av i hela kroppen.Lugna, långsamma andetag. In genom näsan ut genom munnen ;-)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Japp så är det.. att du känner sammandragningarna tydligare och att de kommer tidigare när du är omföderska. När jag väntade mitt tredje barn så fick jag väldigt tidigt sammandragningar.. fick då order om att vila mer, inte alls lätt när jag jobbade heltid i en klädbutik.. inte bara att slänga upp fötterna och vila när som ;-)
  En annan sak som oxå blir värre med nr 2 är eftervärkarna.. nu är du varnad ;-)

  trist att ni inte får fira er första bröllopsdag tillsammans :-(

  SvaraRadera

Du har ordet <3