söndag 29 augusti 2010

The Bump

The Bump vecka 22+5

Vem är det som i magen bor? Jag är så nyfiken! Inatt drömde jag att det var en liten Wilhelm. Det var så verkligt att jag var tvungen att kontrollera att jag fortfarande var gravid när jag vaknade. Det känns faktiskt som att det bor en liten Wilhelm därinne! Men den där känslan vet jag förändras från dag till dag.

Namnet är ju inte något som är bestämt, utan detta var ju endast något som min hjärna kopplade på inatt :-)

Åhhh, att behöva vänta på en present, som jag vet ska komma, i flera månader till!!!

Hon/han har en favorithörna i livmodern. Lååångt ner på höger sida ligger bebis och gosar. När jag ligger på rygg är det en rejäl kula som höjer sig där. Någonstans har jag läst att många bebisar tenderar att ha en favoritsida och att höger är vanligast.

Var ligger/låg er/era bebisar?

4 kommentarer:

 1. Ah okej. Det som oroar mig mest är att om man går över tiden så kanske man är längre gången än dom säger så kan det bli komplikationer och det är ju inge roligt! =/

  Jo då är det lite svårt för dig att veta.. Men förhoppningsvis stämmer det med ultraljudet. Man kan ju inte mer än hoppas tyvärr.

  Förresten, vår bebe har också höger som favorit sida :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Lille Plutt föredrar också höger sida. Kan se sjukt kul ut ibland, med sned mage :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Såg att du kikat in på min blogg, vad kul! :) Nu har jag en till blogg att följa dessutom, extra kul med nån som är lika långt gången som en själv.
  Vår bebis har också höger som favoritsida. Oftast ligger den "i mitten" men när den lägger sig på en sida är det alltid höger och den trycker alltid på så hårt att jag får skitont i ligamenten haha.

  Kram Magda

  SvaraRadera

Du har ordet <3