onsdag 28 juli 2010

Hej bebis!

Allt gick bra på ultraljudet! Minifladdor har det bra i magen, får mycket käk - hon/han är rund om magen.

Vi blev backade nästan en vecka och pga detta ska vi på ultraljud igen om två veckor! Det blir mååånga tillfällen att hälsa på bebis verkar det som!

Jag, som inte vill ta reda på vad vi har för kön på bebisen i magen, kunde inte låta bli att kika lite extra mellan benen. Jag var helt säker på att jag såg en pojkbebis. Jag sa det till både mamma och barnmorskan. "Det är en pojke, jag såg det, japp, tvärsäker. Det gick absolut inte att undgå".

När barnmorskan svischar förbi mellan benen igen utbrast jag "Såg ni? Där är den! Det är så tydligt".

Barnmorskan viftar på huvudet, hon kunde varken se om det var en flicka eller pojke... Jag började tvivla. Hon svischade förbi igen och berättar "...här har vi navelsträngen med tre fina kärl..."

Där fick jag sitta och skämmas resten av tiden. Nu är jag desto mer säker på att det nog är en flicka i magen, för efter denna könsincident kunde jag inte se någonting alls mellan benen :-)

2 kommentarer:

  1. haha.. Jag såg direkt att det var pojkar på båda mina ;). När dom mäter lårbenet så är det ju svårt att undvika att titta hihi

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att ni har fått se Minifladdor! Kändes det jobbigt att bli backad en vecka? Jag blev backad fyra dagar och tyckte det var jättejobbigt... Lite töntigt kanske men man räknade ju ner varje dag. Gör man det med tvåan också? Kan tänka mig att tiden går fortare när man har en liten sötnos redan.

    SvaraRadera

Du har ordet <3