torsdag 10 juni 2010

Välbehövlig sovmorgon!

Ja, här hemma är vi inte bortskämda med sovmorgnar, men idag - äntligen - hände det! Bella vaknade först vid halv fem. Hon sov hela natten - alldeles perfekt - fick mat vid halv fem, när hon vaknade, lade sig sedan till rätta och sov till sju.

Helt makalöst vad skönt att få sova utan avbrott! Hon fick komma över till mig vid sju, vi brukar alltid leka en stund innan vi kliver upp, men idag var hon kelen. KELEN! Min dotter är ju inte så kelen av sig, hon vill ju bara leka hela tiden!

JAg blev alldeles paff när hon gosade in sig i mig, så jag låg bara bredvid henne, höll om henne, pussade på hennes kind och smekte hennes panna. Då somnar hon om. Hon somnade om! Kan ni förstå hur mysigt det här var? Jag är inte alls van vid detta, men jag hoppas att hon fortsätter vara så gosig!

Helt underbart!

I kväll åker jag och Bella till mamma för lite semester! Det är skönt att komma hem till mamma ibland

3 kommentarer:

 1. åh det låter härligt med lite mammtid ;) och vad skönt med sovmorgon! Låter som en toppen dag för dig :D

  SvaraRadera
 2. Låter härligt att få sova. Nästa helg ska ja göra ett tappert försök att få Anton mjölkfri på natten. Undrar hur det ska gå... om han eller ja ger upp först?! Men om jag bara har i huvudet att det kan leda till en hel natts sömn så kanske ja vinner! ;)

  Hoppas du får några trevliga dagar hos mamma. Kram

  SvaraRadera
 3. Hihi förstår din lycka :-) Min lille plutt är alltid, och har alltid varit kelig och det är jag såå glad för. Myser till max för när som helst kanske det inte alls är lika kul att mysa med mamma längre ;-)...
  Härligt att ni fick sova så "länge" också, man behöver sömn mer än vad man tror. Herregud så mycket jag saknar riktigt sovmorgnar men de kommer väl tillbaka om en herrans massa år haha..

  Så söt hon är på bilden ovan förresten!

  Kram

  SvaraRadera

Du har ordet <3