lördag 5 juni 2010

Bella 6 månader

Idag blev Bella 6 månader gammal! Det är ju jättegammalt, om ni frågar mig. Hon har blivit sååå stor!

Hon försöker krypa, hon går med benen, när hon står upp, hon skrattar högt när vi busar med henne (vilda lekar ska det vara) och hon är bara så vacker.

Jag älskar denna lilla människa så att det gör ont i hjärtat på mig.

Varje kväll när vi går och lägger oss, tänder jag lampan, för att få en ordentlig titt på henne och pussar på henne ett par miljoner gånger innan jag kan lägga mig ner i min egen säng... Jag bävar inför den dag hon flyttar till sitt egna rum. Det kommer kännas tomt. I varje fall ett par månader...

När hon inte är hos oss, saknar vi henne coh vi kommer på oss själva att hela tiden prata om henne... "Kommer du ihåg när... Och pruttljuden... Hennes skratt och hennes tårar... Hon är så fantastisk... Tänk att vi fått just henne...".

8 kommentarer:

 1. Grattis grattis lilla Bella på 6-månadersdagen! Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis söta lilla Bella på 6-månadersdagen! kram

  SvaraRadera
 3. Jag har fått två barn till efter det och väntar nu mitt fjärde.

  Jag blev gravid ganska fort efter mitt första som det blev kejsarsnitt med. Jag födde henne 15 månader efter. Hon låg i rumpsäte och jag riskerade att få ta planerat snitt. Men jag valde att försöka vända på henne och det lyckades. Jag ville så gärna föda vanlig väg.

  Jag var aldrig rädd för att det skulle hända igen. Jag kände mig väldigt trygg eftersom dom följde den graviditeten väldigt noga.

  Det som orsakade att han hade trasslat in sig så illa med navelsträngen var när han skulle vända sig och fuxera huvudet. Dom kollade noga att det inte hände igen med hjälp av ultraljud och ctg en gång i veckan dom sista veckorna. Dom kollade även så hon växte ordentligt i magen. Det hade inte han gjort de sista 3 veckorna, men dom trodde inte det var något allvarligt.

  Om du känner dig orolig kan det vara bra om du tar upp det med din barnmorska och ber henne att dom kollar upp extra noga hur bebisen mår, på ett sådan sett som dom gjorde med mig. Det fick mig att känna mig lugnare. Och det är viktigt att man kan känna sig lugn och att man får det stödet man behöver.

  Hoppas allt går bra och lycka till!!

  Ha en trevlig kväll du med!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis Bella!!!

  Känner igen mig så väl i det du skriver, vi pratar alltid om Mait. Helt sjukt hur mycket en sån liten människa kan komma att betyda :-)

  kram

  SvaraRadera
 5. Kärlek, kärlek i allra högsta grad.
  Det går verkligen inte att förstå hur mycket kan älska en annan människa innan man får barn!

  Kram och grattis på 6månadersdagen till bella

  SvaraRadera
 6. Stort grattis till stora tösen. Ett halvår? Helt otroligt. Och tänk att du snart har en liten till...

  SvaraRadera
 7. Hej, vinnaren är dragen av MAMnappar, ta en titt och se om det är du :)

  SvaraRadera
 8. Klart du vågar;)
  Du har ju talets (skrivandets) gåva ;)

  kram

  SvaraRadera

Du har ordet <3