onsdag 21 april 2010

Palm-Palms

Bild lånad från Ängholmens barnprodukter

Något jag inte visste fanns, var tydligen något jag verkligen behövde!

För ett tag sedan hände det som alla nyblivna föräldrar bävar inför. Bella tog sitt kvällsbad och jag är alltid noga med att ha ett bra grepp om henne. Bella är verkligen vild när hon badar i badkaret - hon plaskar och vevar med armar och ben och försöker hela tiden vända sig på mage för att nå vattnet med sin tunga.

Det var på ett ögonblicks ögonblick. Hon snurrade runt och hamnade med näsan under vattenytan. Jag blev jätterädd! Hon spottade och fräste och började sedan skratta hysteriskt. För att inte skrämma henne så skrattade jag halvhjärtat och lät henne fortsätta bada en liten stund.

Mitt hjärta klappade och sedan den dagen är jag lite lite rädd alltid när jag badar henne.

Så till saken... Palm-Palms. De där puffiga handskliknande grejjerna jag vann i goodiebagen från Muppsan. De gjorde verkligen att hon fastnade i mina händer. Kan varmt rekommendera dem!!!

4 kommentarer:

 1. Vilka smarta grejer det finns, tänk om man kommit på en sådan sak och tagit patent på den och så vips var man miljonär ;) Nja kanske inte riktigt....

  Må så gott och ha en fin onsdagskväll!
  Mvh Camilla

  SvaraRadera
 2. det finns en ännu bättre grej där du slipper hålle henne...en grej dem ligger i, den är fast i badkaret eller baljan med sugproppar---babyproffsen för 195kr! Värt alla pengarna!

  SvaraRadera
 3. Det där är ju perfekt. Vi har en Buddy, en sådan som "anonym" skriver om och problemet med dem när man har en vilding i badet är att de inte får utlopp för sin energi. Så är det här iaf och badandet bli inte lika roligt. Så de där du van verkar ju helt underbara för oss med just vildingar :-)

  Lägger till dig på blogglovin nu, det är ju på tiden :-)
  kram

  SvaraRadera
 4. Vad bra att dom uppskattades & kom till användning!! ;-)

  SvaraRadera

Du har ordet <3