onsdag 28 april 2010

Lite tidiga funderingar...

Lite tidigt att börja tänka på förlossningen nu, men jag tänker på den mycket ändå. Det har gått knappt fem månader sedan vår tjej föddes. Jag tänkte inte så mycket på vad vi gått igenom då, men NU! Nu helt plötsligt känner jag att "Oj oj oj, vad det gick fort".

Från rejäla värkstormar till att de sprang med mig genom korridoren, till frågan "har du reagerat konstigt på narkos tidigare?", till att vakna fullproppad med morfin med ett färskt knytte vid bröstet.

Jag hängde nog inte med. Jag var inte med. Jag var inte medvetande. Jag var aldrig rädd, visste vad som behövde göras. Jag gjorde allt jag kunde för att vår ofödda bebis skulle få så mycket syre i sig som möjligt.

Nu ska jag förhoppningsvis få vara med om ännu en förlossning. Men jag är rädd. Är rädd för vad livmodern ska tåla, för hur pappa A ska reagera, hur jag ska reagera, hur bebisen kommer må och om allt kommer gå bra.

Nu kom vår skatt ut och mådde efter ett par minuter bra igen, men innan man visste... Känslostormar.
5 kommentarer:

 1. Det kommer gå så bra så ska du se. Sluta nu upp med att tänka på det och njut i stället. Ok?

  SvaraRadera
 2. Hej-hej!
  Tyvärr var bodyn slut som du önskade från Ping Pong. De har haft leveransproblem pga askmolnet.
  Du får gärna ta kontakt med dem själv på info@pingpongbarnklader.se och göra upp med något annat plagg. Skriv bara att du vann en tävling i min blogg. Har redan skickat dem ditt namn och adress.
  MVH Chrissan

  SvaraRadera
 3. Har du hört något från den familjen med den pojken som skulle till doktorn idag ? Hoppas allt gått väl ! Puss lillasyster

  SvaraRadera
 4. Hej tjejen.
  Förstår att du grubblar på förlossning då du hade en lite annorlunda en innan.
  Jag hade oxå gjort det....
  Du ska se att allt kommer att gå bra!
  Kram från oss

  SvaraRadera
 5. Tävlingen av valfritt Lundmyr-plagg är nu dragen.
  Var det du som vann?

  SvaraRadera

Du har ordet <3