måndag 19 april 2010

Illamående

Har mått illa till och från i några veckor nu. Främst om jag slarvat med maten. Idag slog morgonillamåendet till med full kraft. Jag stoppade i mig vad jag kunde hitta. Det blev en brödbit och några körsbärstomater. Snabbt skulle det gå.

När jag var gravid med Bella var jag illamående till vecka 18. Jag åt Lergigan Comp för att kunna jobba och fungera. Jag hade hoppats slippa illamåendet vid nästa graviditet och det finns egentligen inget som säger att det kommer bli likadant, men med tanke på hur jag mådde i morse så hyser jag inga större förhoppningar.

Vad lindrar/lindrade ert illamående?

7 kommentarer:

 1. En beprövad metod är att låta ens partner köra runt stan och leta efter EN SPECIFIK sorts clementin och körsbärstomater.
  Detta får dock din partner att börja snusa igen... Alla handlingar får konsekvenser baby :D
  // A

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Jag provade allt! Men i tre graviditeter har jag mått illa VARJE morgon tills förlossningen. Det var bara att gilla läget för mig. Hoppas att du hittar något som lindrar!
  Lycka till även i min tävling!
  Kram
  Kristina

  SvaraRadera
 3. Är du gravid igen? :-) kram

  SvaraRadera
 4. skorpor o nyponsoppa!

  SvaraRadera
 5. Hmm, jag mådde aldrig illa som gravid men har däremot så här i efteråt börjat må illa av dofter och det enda som i alla tider har hjälpt mig när jag varit illamående är friskluft och kolsyrat vatten.

  SvaraRadera
 6. Kellogs special och iskall lättmjölk. Och syrliga saker.

  SvaraRadera

Du har ordet <3