tisdag 6 april 2010

Det här går ju inte längre...

Måste verkligen byta ut min header från anno datt. På bilden är jag gravid i vecka 25 och står i flyttagen. Det var ett tag sedan nu. Jag kan inte förstå att jag haft en bebis i magen. I magen! Helt plötsligt var hon bara här och jag var inte ens vid medvetande när hon kom...

Vår fina bella Bella blev fyra månader igår. Tiden har gått så fort. För en månad sedan slet jag mitt hår och trodde aldrig koliken skulle gå över. Idag har vi rutiner. RUTINER! Kan ni förstå hur bra vi har det idag? Jag lär känna Bella för varje dag som går och för varje dag som går blir hon bara klokare och mer fantastisk.

Igår klappade jag och pappa A händerna åt Bella då hon hittat säkert tjugo nya ljud. Höga var de också. Jag försöker verkligen vara en aktiv deltagare på denna fantastiska resa och påminner mig själv hela tiden om att leva i nuet.

2 kommentarer:

 1. Hon skriker ju'e nästan snart!
  Helt underbart...
  Kanske inte på kvällen men i övrigt...
  Älskar dig sötis
  // A

  SvaraRadera
 2. Underbart med rutiner. :) Jag måste också tänka på att leva här och nu och njuta av varje dag. Den dagen får man aldrig igen och tiden med de små är så värdefull. Hur länge har ni tänkt att vara hemma med Bella? kramm!

  SvaraRadera

Du har ordet <3