måndag 22 mars 2010

Mannen hemma

Äntligen är mannen hemma! Tyvärr så har vi inte setts så mycket sm jag önskat och längtat efter pga olika omständigheter, men snart blir det ändring på det. Till helgen ska vi bara rå om varandra :-)

Lägenheten ser inte längre ut som "hej-kom-och-hjälp" och gitarrerna hänger äntligen uppe på väggen, efter fyra års tjat från min sida. Det gäller att ta tag i saker själv om det ska bli av!

Jag har ägnat den senaste timmen åt att spela på A:s elgitarr. Har alltid varit sugen att testa att spela på en sådan och jag blev förvånad över hur kul det var. Har helt glömt bort hur man tar ackord, men det gjorde inget för det var roligt bara att låtsas-spela. Så klart försökte jag mig på att spela den låt jag alltid spelade förr, men fy vad besviken jag blev när jag inte ens fixade introt på den...

"Nothing else matters" med Metallica var den andra låten jag lärde mig spela och nu kan jag inte den alls längre... Men förhoppningsvis blir det ändring på det. Kanske kan man gå en gitarrkurs i framtiden?

2 kommentarer:

  1. Ojojoj, vilka bakverk här nedan!
    Imponerande:)!

    SvaraRadera
  2. Att vandra är ju underbart! Jag har bara varit på dagsturer, men min sambo däremot är en van vandrare och sticker till fjällen en vecka varje år. Han planerar redan när vi ska ta med bebis:) Vilken upplevelse! Känns så härligt att kunna ta med sina barn på sånt :-)

    Hoppas du har en bra dag!

    SvaraRadera

Du har ordet <3