söndag 7 februari 2010

Vad var det som hände?

I flera dagar har det varit så lugnt med Bella. Hon har inte legat och krampat ihop magen, inte skrikit och bara varit på ett strålande humör.

Idag har det varit det omvända. Hon har verkligen haft ont i magen och nu går A omkring med henne, medan hon gnäller. Det är så synd om henne och jag blir alldeles förstörd. Det är så fruktansvärt tungt psykiskt att höra henne och inte kunna trösta.

Det värsta är att jag hela tiden får för mig att det verkligen är något vajsing med hennes mage. Att det inte alls "bara" är kolik. Jag skulle önska att man gick igenom henne ordentligt. Att man undersökte henne grundligt för att verkligen kontrollera att det "bara" är kolik...

Ska till bvc på onsdag för tvåmånaderskontroll och ska prata med dem då...

2 kommentarer:

 1. Sköter hon magen som hon ska. bajsar och så? Vi får ge Melvin lactulos dagligen (bvc säger att vi ska fortsätta med det så länge de behövs) Får han inte de så blir han lite smågnällig och ligger och krystar hela tiden.

  // ÅSa
  www.blommis86.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Stå på dig Stina! Om något känns galet och att du inte tror att det "bara" är kolik så ska du få en ordentlig undersökning av Bella tycker jag.

  Kram till er

  SvaraRadera

Du har ordet <3