onsdag 17 februari 2010

Ersättning

Jahapp. Sitter nu med en sovandes Bella bredvid mig... Ja ni läste rätt. Hon ligger bredvid mig. Inte mig. Tyst är hon också. Efter en dag full av skrik så tryckte vi, efter inrådan av svärmor, i henne Nutramigen. Hon orkade äta 110 ml. JAg vet, inte mycket, men det var tydligen det som behövdes.

Jag skäms. Hon var alltså hungrig. Nu hoppas jag bara att hennes lilla mage fixar detta, för då kommer detta nog bli en väldigt bra lösning för oss, även om jag sörjer de faktum att min mjölk håller på att sina.


4 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att du slipper..

  Det måste kännas jobbigt att killen ska lämna dig så länge. Var det inte meningen Ni skulle följa med?

  SvaraRadera
 2. Men vet du, om Bella mår bättre av ersättning så är ju det det bästa för henne!! Det är nog inte så regelrätt jämt att amning alltid är bäst. Alla är vi ju inte lika!! Hoppas hoppas allt ordnar sig med litens mage!! kramis

  SvaraRadera
 3. 110 ml är ganska precis 150 ml/kg/ dygn så hon tar vad hon behöver... :-) (Alltså en lagom mängd för hennes vikt, om hon äter x 6) Hoppas natten varit fin <3
  KRAM

  SvaraRadera
 4. va tråkigt att det inte räcker med amningen :/ men förhoppningsvis ställer inte ersättningen till med alltför mke problem.

  SvaraRadera

Du har ordet <3