onsdag 24 februari 2010

Dove Visible Care med Nutrium Moisture


Jag tvekade ett bra tag inför att bli en Buzzador, men nu deltar jag i den första kampanjen för att prova på. Kampanjen är för Dove. De har i förra veckan lanserat en ny duschcreme, Dove VisibleCare, som de påstår ska göra en synligt mjukare och vackrare hud redan efter 7 dagar.

Produkten finns i två varianter, VisibleCare Softening och VisibleCare Renewing. Den första specialiserar sig på att få torra områden mjuka igen medan den andra ger förbättrad struktur över hela kroppen.

Det ska bli mycket spännande att se om produkten håller vad den lovar. Jag gillar ju Doves produkter i vanliga fall, så det är ju extra kul att få prova denna!

Om någon av er läsare vill ha ett prov hemskickat för att läsa på om produkten och ge er synpunkt på produkten så kan ni anmäla intresse i det här inlägget.

Ny fiken på vad det innebär att var en buzzador? Buzzador är en marknadsföringskanal där konsumenterna provar produkter och sprider sin mening om produkten de testar. Som buzzador anmäler du dina intresseområden och blir kontaktad när det finns en kampanj som överensstämmer med dina intressen. Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Fladdormamman): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Fladdormamman

1 kommentar:

  1. jag ska också buzza den :) vad snygga vi ska bli

    SvaraRadera

Du har ordet <3