onsdag 10 februari 2010

BVC-besök

Bella och jag gjorde vårt första bvc-besök utan pappa A idag. Det gick väldigt fort. Det var bara tjoff, tjoff, av med kläderna, väganing, mätning, på med kläderna och ha det så bra till nästa gång. Ingen tid för frågor direkt.

I planen för bvc-besöken står det att man ska ha ett "mammasamtal" med sjuksköterska om hur man mår och hur det går hemma. Inget sådant (inte för att jag är i behov av ett). Hela besöket kändes ganska stressat. De låg efter i tidsschemat när jag kom så jag fick först sitta en halvtimme och vänta på vår tur.

Ajja.

Bella väger nu 4400 och är 55 cm lång. En liten madame fortfarande, men följer sin kurva. Bestämd som hon är, visade hon tydligt vad hon ville med läkaren... LEKA. Leka, leka, leka och sparka. Skrek när hon inte fick sin vilja igenom :-)3 kommentarer:

  1. Va tråkigt. Det är verkligen det sista man vill stressa med. Vad sa hon om amningen? Eller du hann inte fråga?

    SvaraRadera
  2. Va tråkigt när det ligger efter i tidsplanen så att du får mindre tid. Jag mår också bra så det behövdes liksom egentligen inte,men här ska det alltid utföras ett sådant mammasamtal. Så jag var inbokad på en timme igår. Och eftersom man mår bra så fanns en massa tid för frågor om jag hade några. Jag kommer alltid på dom när jag kommmit hem :P

    SvaraRadera
  3. Jag har inte heller fått nått samtal än. Tycker dom glömmer en hel del. Plus att man inte får den tid man kanske behöver om någon annan dragit ut på tiden :/

    SvaraRadera

Du har ordet <3