söndag 24 januari 2010

Vad är FRUSTRATIONSAMNING?

När Bellan är riktigt hungrig så hugger hon efter allt som kommer i närheten... Nu precis fastnade hon först på min knoge, vandrade vidare till sin snuttes arm, därefter till min hals för att avsluta på bröstet.

Hon missade dock bröstvårtan och blev arg som ett bi när det inte kom mjölk. Nu har hon träffar rätt men pga sin uppbyggda frustration släpper hon taget för att riktigt ta sats. Då slänger hon bak huvudet rynkar på näsan, gapar allt vad hon kan, ger ifrån sig ett väldigt märkligt läte för att sedan slänga fram huvudet och slå igen sina käftar runt min arma bröstvårta.

Shit vad ont det gör då...

4 kommentarer:

 1. Känns som det är ja som skrivit det där.. hihi.. likadana tjejer vi har.. hihi..
  kram Anna

  SvaraRadera
 2. oj vad det känns igen. Frustrationsamning får bli dagens ord ;)

  SvaraRadera
 3. jo du.. det där känner man igen hahaha

  ja, jag är laktosintollerant. får du äta laktosfria produkter (typ mjölk) eller bara sojaprodukter?

  SvaraRadera
 4. Haha, apropå Elliot - vi måste ju ha samma smak när det gäller namn... jag har nämligen alltid sagt att om vi fått en DOTTER så skulle hon hetat Isabella ;) skoj!

  Åh, vi provade faktiskt Otri-Baby (och saltlösning och lite annat), och det visade sig att det verkar vara en hel del snorkusar som blockerar lillens stackars andning... suck, så frustrerande när de små lider och och man inte riktigt vet hur man kan hjälpa dem.. :P

  SvaraRadera

Du har ordet <3