torsdag 28 januari 2010

Tacksamhet

Jag känner sådan tacksamhet över att vi har vår lilla flicka hos oss. Att hon ens blev till är ju helt fantastiskt, att hon sedan föddes fullt frisk och stark är underbart! Hon ligger här bredvid mig i soffan, på mage och tittar på mig med tunga ögon, när jag skriver.

Hon har blivit så stor. Hon ser inte ens ut som när hon föddes. Hon är en riktig liten personlighet, ganska busig. Jag fullkomligt smälter när hon tittar in i mina ögon och ler mot mig. Ett alldeles tandlöst leende. Många, många gånger om dagen får jag tårar i ögonen av kärlek.

Så ofta jag får tillfälle snusar jag i hennes tunna hår och känner bebisdoften (doften jag inte trodde fanns tidigare). Jag tittar på hela henne, ser hur hårstråna i ögonbrynen ligger, följer örats vindlingar och veck, känner hennes små fingrar... Allt för att riktigt ta in att hon är vår. Jag vill för alltid minnas hur det känns när jag håller om min dotter. Och hur hon doftar.

KÄRLEK

5 kommentarer:

 1. Så vackert beskrivet! <3 <3

  SvaraRadera
 2. Att ett så litet liv kan skänka så mycket kärlek. Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på det! :)

  SvaraRadera
 3. Till och med jag får tårar i ögonen. Kärleken till ett barn är helt galen. Sen undrlättar det inte att man ammar och är känslomässigt störd=) Grattis till er tjej!

  SvaraRadera
 4. Vad fint skrivet... =) Hon är verkligen underbar er lilla Bella! /Renita

  SvaraRadera
 5. Så vackert skrivet fina du ♥

  SvaraRadera

Du har ordet <3