onsdag 20 januari 2010

Nähäpp

Isabella har nu skrikit sedan 22... Jag står nu fast vid att vi inte ska besöka eller ta emot besök efter kl.17. Jag trodde att koliken var borta, men nej.

Ikväll hade vi besök till 21. Jag kom nog av mig lite eftersom de vanliga kvällsrutinerna inte fanns där och skriken kom som ett brev på posten.

A och jag har ju kommit överens om att gå ut och gå med Bella i vagnen om hon skriker. Jag tror vi måste gå ut tidigare än 00.50 som idag. Det hela blir ju en ond cirkel och efter att ha "ammat" (av- och på med skrikattacker) i 45 minuter känner jag mig helstressad.

Fasiken. Det är så svårt att behålla lugnet när hon sätter igång.

Gah! Skulle vilja skrika lite jag med, bara för att få ut min frustration!!!

4 kommentarer:

 1. Uscha, vad jobbigt ni har det. :( Hoppas att det ger med sig SNART!!

  SvaraRadera
 2. So scream! Du måste få släppa ut det på nåt sätt ju. Vem som helst hade blivit galen annars. Var lite fascistiska med kvällsrutinerna om det är det som krävs, det verkar ju vara bäst för både er och bella. <3

  SvaraRadera
 3. Håller med. Du måste få ut dina tankar och känslor, så skrik om du nu vill det. Jag har nog gjort allt när det är som värst... Har nu fått hjälp på bvc och någon att prata med. Det hjälper så kan rekomenderas och du skulle tycka att det var något för dig.... där finns säkert råd o stöd personal samt en speciell stödenhet som har hand om familjer som har det lite svårt under denna första tiden.

  Stor kram Sofie

  SvaraRadera

Du har ordet <3