onsdag 11 november 2009

Musik att ha med på förlossningen

Jag är så petig med musik. Inte alls en allätare. Det har därför varit lite jobbigt att försöka hitta musik som jag eventuellt vill ha med mig på förlossningen, om jag ens har musik.

Denna ska med iaf. Har fina minnen av den. Blir lugn. Dulce Pontes - Cancao do mar.
7 kommentarer:

 1. Är det där typ Serbrokratiska eller något? ;)
  Okej, tänkte på att du tog kortison sprutor, därför jag trodde det varit bersvärligt..
  Ja jag vill lyckas.. :) Hihi.. försöka iaf, sen är jag kanske lite nojig med att få i mig dessa gifter, om jag efter nio års försök att bli gravid äntligen tar sig.. :) Hehe..
  Kram!

  SvaraRadera
 2. tack så mycket för din fina kommentar =)
  aah asså vi satt och rå kollade igenom över allt och tydligen så är det var trejde familj som får ett sånt besked väldigt hemskt tycker jag. men vi fick faktiskt väldigt positiva besked idag :) gå gärna in och läs min blogg uppdaterade nyss :)

  Kramar Cassie

  SvaraRadera
 3. Vad häftigt med portugisiska, får man fråga varför du valde just DEN låten, nog för att den var/är fin...

  Jag tänker så med.. att när jag väl bli gravid så vill jag behålla den.. jag har fått två superdupertidiga mf som jag inte ens hade vetat om i fall jag hade låtit bli att tjuvtesta ;) Hehe.. men, men.. ja, sån är jag..

  Hoppas ni får en mysig kväll å tack för att du delade med dig av lite annat än kaffesnack.. Nu ska jag fixa middag, lax.. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Musik ja, de har jag inte ens börjat tänka på. Kanske daxa tt göra de snart :S Hppas du mår bättre! Kram

  SvaraRadera
 5. Hej igen ;)
  Då är ju låten helt perfekt..
  Här blev det lax, potatis och hollandaise.. smarrigt..
  Hoppas du fick riktigt god mat..
  Lycka till med förlossningen... när den kommer :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ja då jag mår ganska bra, lite små förkyld men det är många nuförtiden ju! Snart ska man iväg och skriva papperna på huset och sen blir de flytt. Efter de tycker jag allt han kanb örja förbereda sig på att titta ut.. två veckor till men int mer :P

  SvaraRadera
 7. Musik... hade oxå det i mina tankar men när ja väl var där så hade jag inte hört av de äns spelat hård rock... Det är bara du coh din lilla värld när du är inne på fölossningen. Men om det tar tid så kan det npg vara trevligt med lite musik inför förlossningen ;)
  Kram Sofie

  SvaraRadera

Du har ordet <3