onsdag 11 november 2009

34+6 (Orkeslös)

Känner mig orkeslös. Blev inte mycket sömn inatt. Förstår inte det här med sammandragningar. Emellanåt får jag för mig att jag inbillar mig. Tror jag håller på att bli knäpp. Hur länge kan det vara så här?

Tycker att jag vant mig vid smärtan, men ibland får jag sammandragningar som gör så ont att jag inte vet om jag står upp längre. Jag missbrukar Panodil (givetvis inte mer än man får), äter min Amimox (antibiotika) och knaprar Novaluzid. Vetevärmaren är min livlina.

Sugen på en rejäl köttbit är jag också. Och bio. Kan man sitta och pusta i en biosalong utan att störa andra? Gah. Snälla bebis - om jag lägger mig på sidan så att flödet blir EXTRA bra i navelsträngen, så kan du väl tjocka på dig fort och sedan komma ut?

1 kommentar:

 1. Stina!
  Håll ut... Fladdor är nära nu! Jag hade mina sammandragningar i ca 3 veckor innan så jag vet hur det känns... inte kul! Försök att inte tänka på det utan sysselsätt dig med annat... Diggar din blogg, by the way...
  Tycker allt att du kan gå på bio om du orkar o vill... de andra få stå ut med dina små ljud nu när du e höggravid ;)
  Och ät för guds skulle en go fet köttbit om du önskar... man har så många konstiga tankar, känslor, viljor m.m. nu i slutet!
  kRam Sofie

  SvaraRadera

Du har ordet <3