onsdag 21 oktober 2009

31+6 (Svullen)

Mina fingrar är alldeles uppsvullna. Som korvar. Jag fick ju plocka av mig förlovningsringen för några veckor sedan och nu är det snart dags att plocka av min 25-årsring...

Känns jättekonstigt när jag försöker böja fingrarna. Det stramar och sträcker.

Tar det väldigt lugnt här hemma. Om jag orkar ska jag ta lite tvätt senare. Blygdbenet värker fruktansvärt. Det känns som att någon har slagit med en hammare rätt över fogen så att blygdbenet gått i två delar och att man har fått en infektion i själva fogbrosket. Svårt att förklara, men det är nog den närmsta beskrivningen jag kan ge.

Pratade med Försäkringskassan och de har FORTFARANDE inte tagit något beslut gällande sjukskrivningen... Känns inget vidare...

Längtar till fredag! Dels efter ultraljudet och dels för att A och jag ska bo på hotell! Det är min andra 25-årspresent, att vi ska åka bort och mysa, bort från stöket och bort från vardagen.

Hotellfrukost - here I come!!!

3 kommentarer:

  1. Hotellfrukost är det bästa som finns! ;P Härligt att åka bort och mysa nu. Man får passa på nu när det fortfarande är relativt enkelt, sen har man en till att ta hänsyn till! Ta hand om varann ordentligt nu och vårda kärleken :)

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att bo på hotell! Mys riktigt ordentligt nu och njut av varje sekund!!
    Kram

    SvaraRadera

Du har ordet <3