onsdag 23 september 2009

27+6 (MVC)

Varit på MVC och fått akupunktur igen. Det gör verkligen skitont att sätta nålarna! Får verkligen en chans att öva på andningen. Barnmorskan lyssnade också på hjärtljuden, som idag låg på 140 slag/min.

Glömde fråga henne om man får ta Omeprazol mot halsbränna under graviditet. Hade verkligen behövt något som lindrar. Jag VET att man ska låta bli juice när man har halsbränna, men det går verkligen inte för sig just nu - jag är beroende.

Vi börjar komma i ordning i lägenheten. Badrummet är i princip färdigt och köket är snart färdigt. A ska köpa med sig trådbackar från IKEA idag, så vi kan fylla garderoberna med mina kläder.

Badrummet luktar skunk idag. Fick veta av A att vår värmepump tydligen är sönder och att det på insidan av den rinner svart smörja. Detta har tydligen varit känt av vaktmästarna på LKF sedan tidigare. De hade sagt till A i morse att de ska försöka ta reda på vad det är för fel. Ja, det får de verkligen göra, för om det är den svart smörjan som luktar så måste de göra något åt det. Om det inte är den svarta smörjan som luktar så måste de kolla avloppen...

Jaja. Nu ska jag äta ett par mackor och dricka juice och inte klaga mer över halsbränna...

1 kommentar:

  1. omoprazol går jätte bra att ta...fick ta en tablett 1 timma innan säng gång då jag tyckte de var väsrt på natten! men guuuug vad de hjälpte fick sova gott så gott utan den där jävla brännan!!! uscchh!

    SvaraRadera

Du har ordet <3