torsdag 5 augusti 2010

Supereffektiv dag!

Igår hade jag en supereffektiv dag!

Jag målade byrån, träffade svärmor och svägerska för en fika, träffade min mamma och syster för att äta middag och shoppa lite, lagade massa mat till Bella som åkte in i frysen och målade byrån igen.

Hoppas jag får en lika effektiv dag idag - har så mycket att göra. Städa, framför allt.

Ikväll ska jag få snusa på en alldeles ny bebis. En liten pojke, som fortfarande inte har fått något namn, men jag är så nyfiken på vad det blir för en liten!

9 kommentarer:

 1. Jag har oftast väskan på handtaget på vagnen - vill lätt komma åt allt jag har i väskan o inte ha den under vagnen. Jag har en Willvin som har speciella vagnspännen som passar perfekt på selecten - rekommenderas varmt (och bara såå snygg till selecten)!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Vi fick se i 3d lite snabbt men tog inga bilder, vilket jag ångrar nu i efterhand. Allt såg bra ut denna gången (: Skönt att vara halvvägs snart! Vi längtar så. Har du varit på RUL?

  SvaraRadera
 3. Haha ok ja det e inte lätt alla gånger, tycker det e lättare att se under ul än efter på bild :)

  SvaraRadera
 4. Inte illa men lika bra att försöka göra så mycket som möjligt när man har sådana dagar :). Andra dagar går tiden utan att man tycker att man fått nått alls gjort :).

  Hoppas att dagen idag blir lika bra som gårdagen för din del, även om det inte är nått fel i att ta det lite lugnt med hihi.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Snacks om effektiv dag ja! :) Jag ska försöka mig på lite effektivitet idag faktiskt. Mest list-skrivande, sätta schema så allt funkis här hemma för två latmaskar. ;)

  Mysigt med nyfödd bebis. :) Det börjar öka lite på pojkfronten nu tycker jag. Förra året kryllade det av nyfödda flickor!

  Tack för din kommentar på min blogg förresten! Mycket trevligt med nya läsare., ^^

  SvaraRadera
 6. Ja jag föll för den med en gång så vad tvungen att köpa den! :) Synd att hon kommer växa ur den så snabbt ..

  SvaraRadera
 7. Tassar förbi o tipsar om en finfin tävling hos mig:

  http://uj76.blogspot.com/2010/08/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html

  ..med chans att vinna ett presentkort värt 500kr att shoppa lös för hos Wilma & Morris :)

  SvaraRadera
 8. Hur är det med magen nu vännen? Hoppas att du mår bra igen! Vet hur rädd man blev så fort man kände något ifrån gravidmagen... STOR KRAM!

  SvaraRadera

Du har ordet <3