tisdag 22 juni 2010

Då var den "lugna" tiden förbi...

Bella övar krypning och nu går det fort! Det gäller att var med hela tiden!!! Hon är överallt - under soffan, under bord, bakom dig, mellan dina fötter...

Nu funderar jag skarpt på att införskaffa en sådan där jätteimpopulär lekhage som man hade på 80-talet. Det kan vara väl investerade pengar när jag väl står där med jättemage och inte har samma rörlighet...3 kommentarer:

 1. Kommer inte ihåg om jag svarade på din kommentar eller ej så skriver igen.

  Jag har dragit ner och ammar morgon o kväll. Idag gav jag dock flaskan för att se om hon sover bättre. Blandade hälften ersättning och hälften välling (6 mån). Funkar det så slutar jag helt. Kommer så klart sakna det, men känns som tiden är inne =)

  Jag tror du är superfin i vilket fall som helst

  SvaraRadera
 2. Åh vad häftigt att du känner minifladdor i magen nu! :) Wow! Minns så när jag kände minisparkar första gången, som små fjärilar i magen. Stor kram

  SvaraRadera
 3. Vi har faktiskt en lekhage - men vi använder den bara utomhus. (Inomhus har vi ju barngrindar mellan vissa rum - som lekrummet och sovrummet - och det räcker.)

  Perfekt att kunna sätta upp lekhagen i trädgården och låta barnen leka i den när det är fint väder. Eftersom den även har en mjuk botten-matta så kan de krypa omkring i den och leka utan att äta massa gräs & grus och annat skräp. Jag vet var jag har dem och slipper springa omkring över hela tomten och leta efter två rymningsbenägna tvillingar. De verkar också trivas i den och leker glatt, och när de ledsnar reser de sig mot hagens kanter och ropar på mig. Dessutom kan jag ha hundarna ute på tomten samtidigt utan att vara orolig för att barnen ska bli omkullsprungna eller så. Perfekt om jag vill hänga tvätt eller arbeta i trädgården och samtidigt ha barnen utomhus.

  Jag köpte min av en kompis kompis för 400 kr - väl värt pengarna - tror säkert du kan hitta en likadan billigt på blocket eller så.

  SvaraRadera

Du har ordet <3