lördag 8 maj 2010

Inskrivningen

Igår skedde inskrivningen på mvc och efter lite spekulerande satte barnmorskan förlossningsdatumet till 20 dec. En kvalificerad gissning.

Ska bli spännande vad de säger på första ultraljudet, som inte kommer ske förrän i mitten av juli någon gång.

Vi tog prover, blodtryck och pratade alkohol och mat - allt det där som togs upp för ett år sedan. Jag bad om Lergigan Comp mot mitt illamående och hon skulle försöka få det utskrivet till mig. Barnmorskan satte också akupunktur som skulle lindra mitt illamående och jag vet inte om det är slumpen eller om det faktiskt är så att det hjälpt, men jag mår inte så fruktansvärt illa nu som jag gjorde för någon dag sedan.

Ska tillbaka på måndag igen för mer akupunktur.

10 kommentarer:

 1. Vad säger de om att du gjort ks då? tänkte just att rekomendationerna är att inte bli gravid inom ett år efter ett ks..kroppen ska läka osv. jag har själv gjort ks nämligen så jag var lite nyfiken :)

  SvaraRadera
 2. Härligt gumman! Då är det typ "samma" graviditet som med Fladdor då, för visst var hon beräknad i slutet av december med? Eller samma är det ju såklart inte, men samma tidsperiod..
  Spännande!
  kram kram

  SvaraRadera
 3. Vad kul! Jag är planerad 18 dec men det här är första barnet för mig, dock inte första graviditeten.. Ska bli kul å följa nån som är i typ samma vecka! :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas så du slipper allt illamående denna gång. I alla fall ine lika länge :)

  SvaraRadera
 5. Det är jobbigt men jag är ju ändå ganska "van" fast igår var det extremt lång tid :-(

  kram

  SvaraRadera
 6. KUL med ultaljudet.. :)

  Vill du tävla om en avgjutning till den lill* lottar jag ut tre presentkort på 1000 kr, här kan du anmäla dig :)

  http://ellene.blogg.se/2010/april/tavla-om-presentkort-pa-avgjutning-varde-1000.html#comment

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Nu är tävlingen avslutad om 2 tuffa nappar, kolla in och se om det var du som vann, och var med i alla mina andra tävlingar, just nu fem stycken ute med väldigt fina priser!

  SvaraRadera
 8. Åh jag tycker det är så fascinerande, tänk att du kommer vara gravid även denna sommar och höst :) känns ju liksom som igår man var på inskrivningssamtalet i fjol, tycker jag hihi!

  SvaraRadera
 9. Hej, jag har startat en ny tävling nu i min blogg =)
  Jag tipsar dig eftersom du varit med och tävlat förut, om du inte vill ha sånna här kommentarer så är det bara att ta bort/säga till mig :D

  Hoppas du får en fin dag
  Kramar Rebecca
  http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/2010/may/tavling-pekboken-for-lite-finare-barn.html#comment

  SvaraRadera
 10. Tänk vad "coolt" om Isabella hade fötts nu i januari, och så hade ni fått nästa i december samma år hehe... Spännande att se vad UL säger, det kanske blir 2 år mellan på pappret!

  Kram

  SvaraRadera

Du har ordet <3