fredag 28 maj 2010

Härlig dag

Somnade direkt när min barnmorska satt akupunkturnålarna och eftersom både hon och jag glömde bort tiden resulterade det i en timmes välbehövd sömn!

Hon är så go' min barnmorska! Hon bäddar ner mig med kudde och filt och stoppar om mig riktigt innan hon släcker lampan och går ut. Sen får jag ligga där, med mina nålar och njuta av tystnaden. Jag kommer alltid därifrån med ny energi och det bästa av allt - jag kommer hem till en glad, glad, glad dotter!

Det var helt ljuvligt att komma hem till Bella! Hon blev så glad över att se mig! Något som jag sällan får uppleva på samma sätt som pappa A får. Hon blir ju alltid så glad när han kommer hem på kvällen. Jag är ju alltid hos henne så hon blir inte lika överraskad av att se mig... Därför var det lite extra speciellt att få uppleva glädjesprattel, skratt och ett par tjocka utsträckta armar!!!

3 kommentarer:

 1. Jag känner igen det där. I början när jag jobbade mina pass förstod hon nog inte att jag gick hemifrån för jag var ju alltid hemma när hon vaknade till senare på kvällen, men nu har det verkligen gått in och hon är hur lycklig som helst när jag kommer hem. M säger att hon är mycket gladare om hon vaknar när jag har hunnit hem än om det är bara han hemma. Känns taskigt, men det är som skönt att jag också kan uppbringa den glädjen. M får den varje dag när han kommer hem, jag får den vid ett fåtal tillfällen..

  Det är läskigt det där, jag drömde om en bloggerska inatt, bekk, om du vet vem det är. Och hela dagen har jag varit helt hundra på att vi träffades igår.

  Stor kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Det är så sant. Wilda blir alltid så glad när Jon kommer hem om kvällarna. Jag får nog ta och sticka iväg då och då. Vill oxå få känna på den där känslan..

  SvaraRadera
 3. Åh vad sött! Vet inte om Elliot riktigt "reagerar" när sambon kommer hem från jobbet (eller om hag varit borta några timmar), men man får ju mer och mer gensvar ju mer tiden går :) så himla underbart!

  SvaraRadera

Du har ordet <3