lördag 13 mars 2010

Hårt arbete...

...lönar sig.

Har slitit i veckor nu, för att få ordning här hemma. Släkt och vänner har hjälpt mig komma i (o)ordning. Idag har tv:n hängts upp på väggen, en tavellist, hyllor, ramar och ljusstakar kommit upp. Jag lever i en röra. Mycket av småpryttlarna ligger på golvet, men... Det kommer bli så fint när här är färdigt.

Jag ska bara få upp allt från golvet, bli av med förra soffbordet och sälja en "överbliven" bokhylla. Snart så.

En vecka kvar tills A kommer hem! Tiden har gått så oerhört fort. Jag har t o m haft roligt under tiden han varit borta! Det finns så mpånga underbara människor som ställer upp så att man slipper sitta ensam. Sanna har hämtat sushi till mig, svärmor har färgkodat bokhyllan, kört med mig till Ikea två gånger (och varit redo för en tredje...) svägerskan har satt ihop ett soffbord, mammas sambo har satt upp hyllor och Bella har varit världens finaste.

Nu längtar jag tills A kommer hem och ser allt det fina jag ställt till med.

Jag har stora planer för nästa lördag kväll. Bella kommer antagligen sova när han kommer, men det gör inget, för då slipper han hennes kvällsgrin och vaknar istället upp till världens solstråle morgonen därpå. Det behöver han se :-)

Jag ska ha marschaller utanför dörren, tända ljus i hela lägenheten, rostbiff på bordet och cupcakes i kylen, jag ska vara uppklädd (i klänning - inte ofta det händer) och jag ska ge honom världens största kram.

Överdriver jag?

Jag klippte luggen...

4 kommentarer:

 1. Nej han kommer att bli sååå glad att träffa dig igen <3

  SvaraRadera
 2. Tycker det låter som en urgullig idé - han kommer bli jätteglad! kram

  SvaraRadera
 3. klart du ska göra så, vad glad jag blev när jag läste detta! stor kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Klart du inte gör...kör hårt tjejen!

  SvaraRadera

Du har ordet <3