tisdag 27 oktober 2009

32+5 (Livet)

Jag har sovit som en prinsessa inatt och jag tror inte jag vaknade ens vid toalettbesöken i natt. Man bara reser sig och gör det man ska i sömnen. Älskar att krypa ner till A på natten. Där är det varmt och tryggt och han börjar alltid småprata osammanhängande med mig.

Igår kväll började jag fundera på hur jag kommer bli som förälder. Jag har alltid sagt att jag inte vill bli som mina föräldrar, men utan deras omtankar och pekpinnar hade jag inte varit den jag är idag. Och alla de känslor man själv går genom nu, har ens föräldrar också känt.

Bebisen lever runt i min mage och är med mig vart jag än går. Jag kan stanna upp närhelst på dygnet för att bara känna. Ska den här lilla släppas ut i stora världen och vara utsatt för livets risker? Ska jag våga släppa taget när denna lilla vill gå ut med sina vänner en fredagskväll?

Det är tur jag har A bakom mig och framför mig, som finns där när jag inte räcker till eller mina känslor går över styr.

2 kommentarer:

 1. Tack så mycket!

  Jo, visst är det så.. Per har ju full koll därnere men det är så bra att vi känner varandra så pass bra, för han förstår direkt när jag oroar mig. Sen har jag så pass bra insyn och kunskap om försvaret och missionen därnere så jag vet också när jag inte alls behöver oroa mig! Det känns faktiskt bra att man läst på och har en pappa inom försvaret, då får man en hel del gratis. Jag älskar ju förövrigt brevskrivande och har nog skickat säkert 20 brev hittills, dock har han därnere inte lyckats få iväg ett enda än så länge :D Vi får väl se om de hinner komma något innan han kommer hem.

  Grattis själv förresten till graviditeten!

  SvaraRadera
 2. Ny tävling hos Tant:

  http://uj76.blogspot.com/2009/10/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_27.html

  Med chans att vinna presentkort från en finfin barnbutik :)

  SvaraRadera

Du har ordet <3