måndag 26 oktober 2009

32+4 (Morgonpigg)

Jag längtar efter snön, jul och minusgrader! Luften känns så frisk när det är kallt ute.


Jag är inte känd för att vara morgonpigg, men tycker nu att det är allt mysigare att gå upp tillsammans med A för att sätta mig i soffan och mysa med tända ljus och frukost. Katterna är trötta och ligger och gäspar med halvslutna ögon.

Fladdor kittlar mig i sidan som vanligt och jag bara njuter.

Har börjat få mycket sammandragningar igen. De är inte regelbundna, men de känns. Kroppen tränar sig och jag hoppas att det underlättar förlossningen. Jag känner mig inte nervös, men jag tänker alltmer på vad som kommer vara viktigt för mig på förlossningen.

Vad ska man ha med sig i BB-väskan? Vad är bra att ha tänkt genom inför förlossningen?

Nu blir det frukostmys med tjocka katten, juice och kaffe!

4 kommentarer:

 1. Hehe då har nog min sambo och du gått i samma klass :P han visade mig i en skolkatalog igår ;) Vad sägs om onsdag? har du tid då? för en fika/lunch?

  SvaraRadera
 2. Nee, om han har rätt för sig så gick ni tillsammasn ett år på gym. sen hoppade du av.. :S Han visade i katlaogen från ett år senare och då gick du i en annan klass :) E han rätt på de eller han e helt galet på d? :) Jerry Olsson heter han :P

  SvaraRadera
 3. Inte? Neh an va nästan helt säker igår när han såg bilden men han kan ju ha fel :P Han är från Sjöbo och det var under gymnasiet då.

  SvaraRadera
 4. det viktigaste inför förlossningen tror jag är att vara öppen för att det kanske inte går som man tror eller som man hört att det har gått för andra.... man vet ju inte heller vad man vill ha för smärtlindrning innan man vet hur smärtan känns!
  och känns det otäckt med förlossningen brukar jag tänka att det ju är SÅ naturligt och det sker varje dag överallt och har gjort i alla tider. Klart även JAG klarar det :-)

  kram!

  SvaraRadera

Du har ordet <3