torsdag 15 oktober 2009

31+0 (Vaccination)

Ikväll ska vi vaccineras, jag och A. Tycker debatten om vaccinet mot Nya influensan är så intressant att följa! Tänk att det finns människor som på fullaste allvar tror att det finns planer på en s k DEPOPULATION genom vaccination...

Hoppas A äter ordentligt på jobbet innan vi åker, så att han är på TIP TOP när han får sprutan. Vill INTE vara med om att han svimmar och mår dåligt igen. Förra gången tog det en timme för honom att repa sig.

Renita har varit här för en fika. Hon hade köpt bullar med sig och det var så mysigt att bara dricka en kopp kaffe och snacka skola, samboliv och hästar!

Jag och Fladdor går in i 32:a veckan idag. På sjukvårdsupplysningen kan man läsa;

"Livmodern börjar närma sig revbenens nedre kant och många känner att de blir tyngre. Man kan ha gått upp ungefär 8-10 kilo. Hur mycket man går upp i vikt är olika. På MVC kan man få veta om man går upp lagom mycket.

Fostret väger runt 1800 gram. Längden är ungefär 43 centimeter. Fingernaglarna har vuxit ut ännu mer och når fingertoppen. Fostret kan fixera blicken och ser bättre skillnad på ljus och mörker. Det verkar som om det även kan börja känna igen och reagera på musik som spelas vid upprepade tillfällen."

På Growingpeople kan man läsa;

"I vecka 31 är medelkroppslängden 42 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1800 gr. Huvudets omkrets är 29,5 cm. På grund av att hjärnan växer snabbt nu ökar den mer än vanligt i omkrets."

Ska försöka fånga magen på bild om en stund. Den enda spegeln vi har är på toaletten och det blir inget bra ljus där...

1 kommentar:

  1. Kul att se magbilder. Lägg upp! :)
    Hoppas vaccinationen gått bra för er. Jag har ont i armen fortfraande, men känns skönt att ha det gjort. Tror inte heller på att dom skulle rekommendera gravida vaccinet om det vore så mycket farligare än risken med att drabbas av svinisen.

    SvaraRadera

Du har ordet <3